Loading...

Bobil internettpakke (150 Mbps)

Opprinnelig pris var: kr 5290.Nåværende pris er: kr 4990. Inkl. mva

Bestselgende internettpakke til bobiler og campingvogner. Høy forsterkning av mobilsignalet sikrer god dekning der du normalt vil ha utfordringer med tilkoblingen.

Sendes normalt innen 24t

Sendes fra Norge

Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp

Loading...

Komplett internettpakke til bobil og caravan – Standard

Pakken inneholder 4G-ruteren RUT240 fra Teltonika med maks hastighet på 150 Mbps – hvor opptil 6 enheter kan strømme HD-TV samtidig. RUT240 er en pålitelig og profesjonell ruter. Den har 2.4GHz WiFi som er den mest brukte standarden og leveres med et 12V/24V strømadapter.

Antenna i pakken er en Panorama sin lavprofil bilantenne LPMM-6-60 MIMO. Den dekker alle kjente 4G- og 5G-frekvenser, med en høy forsterkning som gjør at man vil oppnå mer stabilt internett og en høyere hastighet. På undersiden av antenna er det satt på 3M karosseri tape på 17 cm i diameter og en forlenger som passer på at man unngår vannlekkasje. Leveres med 30cm kabler. Hvis ruteren blir montert i et skap under antenna, skal det ikke være nødvendig med lengre antennekabler.

Det er likevel mulig å bestille ekstra kabler og skjøte på de som er på antenna. Husk da å ta med to stk. da det er to ledninger ut fra antenna og ruteren har også to antennekontakter for 4G.

Det eneste man trenger i tillegg er et DATA-simkort/-abonnement fra en teleoperatør.

Pakken inneholder:

Teltonika RUT240 4G-ruter

Teltonika 12V lader/strømadapter

Panorama LPMM-6-60 lavprofil MiMo 4G/5G

For å se på detaljerte beskrivelser trykk på den enkelte komponent over.

I tillegg kan du kjøpe til denne forlengeren dersom du vil beholde isolasjonen rundt tak-hullet:
111411 Panorama M18-EXT-XL 75mm forlenger

loading...