VI GIR DEG

FRIHET

MED VÅRE

VI SATSER PÅ...

0%

FORNØYDEKUNDER

VURDER OSS GJERNE
5/5

AV ENTUSIASTER

Bobilfrihet.no er laget av bobil- og campingentusiaster som ønsker å oppleve den fantastiske naturen landet har å by på, uten å måtte bo tett på mange andre på en campingplass. Vi mener at Norge (og verden) har så mye å by på at vi bør komme oss bort fra allfarvei og oppleve naturen, samtidig som vi kan ha litt «luksus» inne i bobilen eller campingvogna. Vi ønsker å gjøre det enklere for Van-lifere, bobilinnehavere og campingvogneiere å oppleve Norges natur tett på, uten for mange forstyrrende elementer. 

Vårt mål er å gjøre det enklere og billigere å oppnå drømmen, samtidig som vi ønsker å gi en enkel innføring i solenergi og batteriteknologi for de som ønsker å lære mer. Vi har også som målsetning å sende med enkle og oversiktlige beskrivelser av hvordan man kan montere utstyret på en enkel måte, selv. For de som ikke vil gjøre jobben selv kan vi informere om at det jobbes med å inngå avtaler med partnere som kan bistå de som ønsker det. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker bistand, kanskje vi allerede har en partner som kan bistå.


Partnere/Forhandlere:

Dersom du ønsker å forhandle våre produkter eller inngå en avtale om monteringsbistand er det bare å ta kontakt med oss, så tar vi en hyggelig prat.