Loading...

Forta Inverter 1500 W med kablet fjernkontroll

Opprinnelig pris var: kr 4200.Nåværende pris er: kr 3990. Inkl. mva

Inverter av vårt eget merke Forta på hele 1500 Watt med fjernkontroll!

 

 

15 på lager

Sendes normalt innen 24t

Sendes fra Norge

Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp

Loading...

Inverter av vårt eget merke Forta på hele 1500 Watt Pure Sine.

Vår egen inverter-serie som er testet med meget gode resultater. Her får du god kvalitet for pengene. Denne kan gi deg 3.000 W en kort periode, og 1.500 W kontinuerlig. Inverteren har også en digital skjerm som holder deg informert om alt du måtte trenge å vite.

Vekt 5 kg
Merke

Spesifikasjoner

Vår egen inverter-serie som er testet med meget gode resultater. Her får du god kvalitet for pengene. Denne kan gi deg 3.000 W en kort periode, og 1.500 W kontinuerlig. Dette er en Pure Sine inverter som også passer til følsomme elektriske apparater. Inverteren har også en digital skjerm som holder deg informert om alt du måtte trenge å vite. Størrelse 430*255*180MM og ca 4,9 kg tung.

PS inverteren trenger tilgang på nok strøm fra batteriet for å kunne levere maks strøm (dersom batteriet kun kan levere 100A, vil maks effekt være ca 1.200W).

Produktark

Bruksanvisning

2 omtaler for Forta Inverter 1500 W med kablet fjernkontroll

 1. Egil Nilsen (bekreftet eier)

  Svarer helt til forventningene mine, har testet kaffetrakter på 1200watt og kjørt en pussemaskin på 1300 watt.. ved små ting er inverter lydløs..

  • Lasse Goættmiddag Grøndal

   Tusen takk for tilbakemeldingen, og bra produktet leverer til dine behov! Ønsker deg en super sommer med nok 230-strøm tilgjengelig;-)

 2. Ola A Skogstad

  Har fått og installert denne og er så langt godt fornøyd! Blitt brukt med ulike verktøy, tv og kaffetrakter på 1400w. Så å si lydløs. Den typen jeg fikk, hadde en praktisk «fjernkontroll» også, for å kunne se status på inverteren. Det gir også mulighet for å montere den litt skjult. Vil samtidig rette stor takk til Bobilfrihet og Lasse Grøndal for god informasjon og kundestøtte underveis!

  • Lasse Grøndal

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Ola!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

loading...