Loading...

Kabel, solcelle, 6mm sort (UV-sikker)

Opprinnelig pris var: kr 29.Nåværende pris er: kr 27. Inkl. mva

Dette er en UV-sikker kabel som benyttes til å koble sammen solcellepaneler eller for å koble sammen solcellene til en ladekontroller. Jo lenger avstand du skal strekke kablene, jo tykkere bør de være (pga energitap i ledningen). Det anbefales også at du anskaffer deg et MC-verktøy for å åpne slike koblinger. Bestill antall meter du trenger. Tommelfingerregel med tanke på størrelse på kabel: Under 150W solcelleanlegg og under 30 meter ledning holder det med 4mm, for større solcellepanel anbefales det 6 mm kabel. Husk å bestille med MC-4 koblinger også.

432 på lager

Sendes normalt innen 24t

Sendes fra Norge

Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp

Loading...

Dette er en 4mm, UV-sikker kabel som benyttes til å koble sammen solcellepaneler eller for å koble sammen solcellene til en ladekontroller. Jo lenger avstand du skal strekke kablene, jo tykkere bør de være (pga energitap i ledningen). Det anbefales også at du anskaffer deg et MC-verktøy for å åpne slike koblinger. Bestill antall meter du trenger. Tommelfingerregel med tanke på størrelse på kabel: Under 150W solcelleanlegg og under 30 meter ledning holder det med 4mm, for større solcellepanel anbefales det 6 mm kabel. Husk å bestille med MC-4 koblinger også.

Pris per meter (bestill det antall meter du vil ha).

Rød kabel (6mm) finner du HER.

Sort kabel 4 mm finner du HER.

Rød kabel 4 mm finner du HER.

 

Merke

Spesifikasjoner

Dette er en UV-sikker kabel som benyttes til å koble sammen solcellepaneler eller for å koble sammen solcellene til en ladekontroller. Jo lenger avstand du skal strekke kablene, jo tykkere bør de være (pga energitap i ledningen). Det anbefales også at du anskaffer deg et MC-verktøy for å åpne slike koblinger. Bestill antall meter du trenger. Tommelfingerregel med tanke på størrelse på kabel: Under 150W solcelleanlegg og under 30 meter ledning holder det med 4mm, for større solcellepanel anbefales det 6 mm kabel. Det anbefales også å bruke rød kabel for + og sort kabel for -, dette for lettere å kunne drive vedlikehold, feilretting og evnt senere utvidelser av anlegget. Husk å bestille med MC-4 koblinger også.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kabel, solcelle, 6mm sort (UV-sikker)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

loading...