Loading...

FreshJet 2000 Aircondition inkl. innerdel AM+ADB Chill Grey

Opprinnelig pris var: kr 31500.Nåværende pris er: kr 30000. Inkl. mva

  • Kompakt og lett – ideell for bobiler
  • Kjøl, varm opp eller avfukt luft med et tastetrykk
  • Spesialdesignet luftfordelingsboks – justerbar luftstrøm fra fire luftkanaler
  • Mykstart sørger for problemfri start
  • Takenhet i mørkegrå – passer perfekt inn på moderne bobiler

Tomt på lager

Sendes normalt innen 24t

Sendes fra Norge

Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp

Loading...

Dometic FreshJet 2000 er kompakt og lett med en mild, men effektiv luftstrøm: Dette 2000 W-klimaanlegget er den ideelle klimaløsningen for bobiler. Kjøl, varm opp eller avfukt luft med et tastetrykk. Den aerodynamiske takenheten er mørkegrå og passer visuelt perfekt inn på moderne bobiler.

Når Dometic utviklet FreshJet 2000 campervan takklimaanlegg, kombinerte ingeniørene den ultrakompakte takenheten i den populære FreshJet-serie med en luftfordelingsboks som gir en behagelig, skånsom luftgardineffekt. Luften strømmer i fire retninger – foran, bak, venstre og høyre. Alle fire luftstrømmer kan justeres individuelt, akkurat som du trenger det. I tillegg til kald luft, kan FreshJet 2000 varme opp og redusere luftfuktigheten også. Temperatur og viftehastighet kan stilles bekvemt inn ved hjelp av en fjernkontroll. LED-belysning er dimbar og mykstart-funksjon for pålitelig oppstart på campingsteder med ustabil strømforsyning.

Kompakt klimakontroll

KOMPAKT KLIMAKONTROLL
Dometic FreshJet er blant de minste klimaanleggene på markedet. Vi har forskjellige versjoner for forskjellige kjøretøysstørrelser, og selv de kraftigste versjonene har samme, ultrakompakte utforming. Den plassbesparende utformingen gjør at det er nok plass til solcellepaneler, en parabolantenne eller til og med en FreshJet nummer to hvis du ønsker separate klimasoner. Takket være svært lav startstrøm og mykstartfunksjonen kan enhetene til og med kjøre jevnt og problemfritt på campingplasser med dårlig strømsikring. Justerbar luftstrømning gir effektiv luftfordeling, akkurat slik du vil ha det. Kan kjøle, varme opp og avfukte luften. FreshJet tilbyr komfort. Innebygde LED-lamper for belysning inne i kjøretøyet. Hendig fjernkontroll for styring av alle funksjoner.

loading...