Loading...

SPA-3000 Split-unit Aircondition

Opprinnelig pris var: kr 9250.Nåværende pris er: kr 8800. Inkl. mva

  • Veldig enkel, universell montering
  • Kjølekapasitet på 760 W
  • Avfuktingsfunksjon
  • Nattmodus
  • 3 ventilasjonsposisjoner
  • Lavt støynivå på 53 dB

Tomt på lager

Sendes normalt innen 24t

Sendes fra Norge

Sikker betaling

14 dagers åpent kjøp

Loading...

SPA-3000 SPLIT-UNIT AIRCONDITION

Mestic Split Unit klimaanlegget handler om bekvemmelighet. Montering er enklere enn noen gang, og klimaanlegget er bærbart. Så hvis du har et nytt kjøretøy, kan du bare ta med deg klimaanlegget!

Innovativt monteringssystem

Hold kjøretøyet pent og kjølig med Mestic Split Unit. Dette innovative klimaanlegget består av to deler som er koblet til via vinduet. Kondensatoren er på utsiden av kjøretøyet og fordamperen er på innsiden. Split Unit henges opp fra vinduet med en spesiell brakett. Denne braketten er justerbar kontinuerlig, noe som gjør den egnet for mange campingvogner og bobiler. Vinduet kan også åpnes og lukkes! Det er veldig enkelt å installere dette klimaanlegget, slik at du kan gjøre det selv. Monteringen er ikke permanent, slik at delt enhet enkelt kan tas med igjen for bruk andre steder.

Mestic Split Unit er kompakt i størrelse, så den tar liten plass i bilen din. Men det er absolutt ikke dårligere når det gjelder kjølekapasitet! Klimaanlegget har en kjølekapasitet på 760 W. Det holder rom opptil 25m3 avkjølt.

Likevel bruker Mestic Split Unit bare en lav effekt på 400 W. Dette gjør den perfekt for din campingferie, da den kan brukes nesten hvor som helst! Klimaanlegget har tre ventilasjonsinnstillinger og lavt støynivå. Du kan sette den i dvale om natten. Så skifter klimaanlegget til nattmodus og lyset slukkes. På denne måten kan du nyte nattesøvnen uforstyrret i en behagelig temperatur. Denne er også så energieffektiv at den kan driftes på Lithiumbatterier (men det fordrer at du har en relativt stor batteribank).

loading...